Afbeelding

Spelletjesmiddagen bij bibliotheek Twenterand

vr 24 september 2021 Twenterand

Een spelletje spelen en een kopje koffie of thee drinken is een mooie mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten en in gesprek te komen met elkaar. Bibliotheek Twenterand organiseert samen met de stichting Hoo is’t met oe? spelletjesmiddagen in alle vestigingen. 

Stichting Hoo is’t met oe? heeft als doel om mensen (van alle leeftijden) in Twente met elkaar in verbinding te brengen. Dit door allerlei activiteiten te organiseren, waarbij onbekenden elkaar ontmoeten en samen iets leuks gaan ervaren. Op de spelletjesmiddag zijn verschillende bekende en minder bekende spellen beschikbaar zoals: mens-erger-je-niet, schaken, dammen, kwartetten, risk of een potje kaarten. Gewoon komen voor alleen een praatje mag ook.

Data:
Donderdag 30 september: Bibliotheek Vroomshoop
Vrijdag 1 oktober: Bibliotheek Den Ham
Dinsdag 5 oktober: Bibliotheek Westerhaar
Donderdag 7 oktober: Bibliotheek Vriezenveen

Sociale contacten zijn belangrijk voor het emotionele welzijn. Mensen voelen zich beter als zij contact met anderen hebben. Zij willen als bibliotheek graag een bijdrage leveren om deze ontmoetingen mogelijk te maken. Daarom organiseren zij het hele jaar door activiteiten waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe technieken kunnen leren of geïnspireerd raken.

Kijk voor meer informatie op de website: www.bibliotheektwenterand.nl/agenda