Klaudia, Joël en Mikai heten je alvast Welkom
Klaudia, Joël en Mikai heten je alvast Welkom

Scouting Azoelen zoekt Bevers

do 23 september 2021 Twenterand

Na het overvliegen van vijf Bevers naar de Welpen is de Bevergroep op zoek naar Bevers. Ben jij tussen de 5 en 7 jaar oud en wil je lekker stoer klimmen en klauteren in het bos? Of broodjes leren bakken boven het vuur? Kom dan bij de Bevers van de scoutinggroep! Samen met jongens en meisjes van je leeftijd ga je op avontuur in ‘Hotsjietonia’ en leer je de basis van scouting zoals speurtochten, knopen en samenwerken.

In Hostjietonia gaan de Bevers samen met de bewoners op avontuur. Zo gaan ze een keer het bos in met Rebbel, koken met Rozemarijn, tochttechnieken leren met Steven Stroom en zelfs een geheimschrift ontcijferen met Prof. Plof. Er zijn nog meer bewoners en samen met de leiding bedenken ze elke week weer een leuke opkomst. Elke zaterdag hebben de Bevers opkomst en jongens en meisjes uit omliggende dorpen: Mariënberg, Beerzerveld, Geerdijk, Daarlerveen, Daarle, Marle, Vroomshoop en Den Ham zijn zeker ook welkom De leiding: Jade, Jenneke, Gitte, Joyce en Gea staat te trappelen om er een gave opkomst van te maken. Je bent dan ook van harte welkom om eens te komen kijken. Kom gewoon op zaterdagmorgen meedoen, in het Troephuis De Willigenburcht van 10.00 tot 12.00 uur aan de Veldsweg 8 in Den Ham. Kom 15 minuten eerder, dan kan de leiding jou en je ouders vooraf even ontmoeten. Kom ook meedoen!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op met de Beverleiding: 06-22206709 of via Facebook: Bevers Scouting Azoelen. Daar vind je ook verslagen van eerder gehouden activiteiten.