Afbeelding

De olifant komt naar Langeveen en Bruinehaar

zo 19 september 2021 Twenterand

Van maandag 20 september tot en met zondag 31 oktober verblijven er twee olifanten in Langeveen & Bruinehaar. Deze kleurrijke olifanten maken deel uit van de Elephant Parade in Noord-Oost Twente. Magic komt naar Langeveen en Tamteh strijkt neer in Bruinehaar. Bruinehaar ligt dan wel in een andere gemeente, maar grenst aan Langeveen. Langeveen en Bruinehaar zijn samen één. Een uniek dubbeldorp in Twente! Binnen Noord-Oost Twente zijn er 70 olifanten te vinden gedurende deze periode.

Tijdens het verblijf van de olifanten in ons mooie dubbeldorp worden er allerlei activiteiten georganiseerd .

De olifantentocht is een activiteit tijdens de gehele periode. Deze wandelroute is vijf kilometer, speciaal uitgezet voor kinderen, en toegankelijk voor buggy’s en kinderwagens. Je kunt voor deze tocht een leuke rugtas kopen met als inhoud de wandelroute, kleine versnaperingen en een leuke verassing.

Ook kunt u in Langeveen een ‘Turventoet’n’ kopen. Dit is een tas met specialiteiten uit Langeveen.

Kijk voor de verkooppunten van de olifantentocht en de ‘Langevense Turventoet’n’ op de facebookpagina van Toeristisch Langeveen Bruinehaar, https://www.facebook.com/toeristischlangeveenbruinehaar

Gaat u op bezoek bij alle olifanten? Doe dan mee met de olifantenbingo. De bingokaarten zijn vanaf 20 september te koop bij de lokale horeca in Langeveen.

Neem regelmatig een kijkje op de facebookpagina van TLB en maak je agenda van 20 september tot en met 31 oktober vrij om de olifanten en ons prachtige dubbeldorp te bezoeken.