Geslaagde jubileumeditie open tennistoernooi

ma 13 september 2021 Twenterand

Afgelopen week vond het Shoeby Vriezenveen Open tennistoernooi plaats. Dit officiële KNLTB toernooi is voor Tennisclub Vriezenveen het sportieve hoogtepunt van het jaar.

De gehele week werd er volop gestreden in diverse wedstrijdklassen. 318 wedstrijden waren er nodig om in alle onderdelen te komen tot de winnaars. In totaal waren er 332 deelnemers. Er werd gespeeld op hoog niveau, klasse 2 maar ook op niveau 9, het beginnersniveau. Er waren maar liefst 21 wedstrijdklassen, waarbij in negen finales leden van tennisclub Vriezenveen als winnaar tevoorschijn kwamen. Een zeer goed resultaat. In de Heren enkel 2 was Wietse Post van Tennisclub Vriezenveen de winnaar. Bij de Heren dubbel 2 wonnen Wietse Post en Roy Beene (Tennisclub Nijverdal) de finale. In de hoogste damesdubbel klasse, niveau 4, wonnen Martine en Sophie Ganzeboom van de Veenhorst het kampioenschap.

Het was een heel sportieve en goed verlopen toernooiweek, waarbij gezelligheid en sportieve strijd volop aanwezig waren. Naast de wedstrijden waren er ook leuke activiteiten zoals de Italiaanse avond op vrijdag, In het finale weekend was er vlees van de barbecue-smoker en op zondag was traditioneel de grote verloting.

Trots

De voorzitter van de vereniging Mark van der Kruk geeft aan: “We zijn trots dat we als Tennisclub Vriezenveen zo’n groot evenement met een dergelijk hoog wedstrijdniveau hebben georganiseerd. Het is ook heel mooi om te zien dat heel veel nieuwe leden hebben deelgenomen aan dit toernooi“.