Campagne poster
Campagne poster "Kom voetballen bij DOS'37 en het bedanken voor onze trouwe leden en sponsoren DOS'37

DOS’37 start campagne ‘Kom voetballen bij DOS’37’

ma 6 september 2021 Twenterand


Afgelopen zaterdag speelden onze jeugdteams als ook onze seniorenteams voor het eerst sinds lange tijd weer een officiële wedstrijd en dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, want voetbal is er voor iedereen. Vanaf maandag 6 september gaan zij van start met onze campagne ‘Kom voetballen bij DOS’37’.  Heb jij zin om bij ons te voetballen? Neem dan gerust contact op, zodat wij jou snel mogen verwelkomen op ons sportpark. De eerste maand mag je zelfs gratis komen meetrainen! Iedereen is van harte welkom, van jong tot oud.


Voor de jongste jeugd hebben we het project “Gelijke Kansen”, dit betekent dat alle kinderen gebruik kunnen maken van dezelfde trainingsfaciliteiten en we niet gaan selecteren op kwaliteit, iedereen is voor ons gelijk en het spelplezier staat voorop!

Senioren:


Ook bij de senioren maken we nog steeds een mooie groei en hebben we nu zelfs 11 senioren teams.  Dit brengt ons natuurlijk ook veel nieuwe uitdagingen, denk aan de verdeling van het aantal trainingsvelden maar ook het plannen van de wedstrijden op de zaterdag. Iets waar we als vereniging niet voor weglopen en met veel enthousiasme mee aan de slag gaan.

Damesvoetbal:


Zoals aangegeven heeft het aantal voetballende meiden in de laatste jaren een grote vlucht genomen en het plafond lijkt nog niet in zicht. Kijk maar naar de Oranje Leeuwinnen. Op dit moment hebben we 2 damesteams, de Vrouwen 1 en Vrouwen +25. Heb je zin om een keer mee te komen trainen, aarzel dan niet!



Passend voetbal:

Tot slot bieden we, samen met DETO Twenterand, ook passend voetbal aan en nemen 2 senioren G-teams deel aan de competitie. Voor de jongeren hebben we ook een jeugd G-team. Onder leiding van de enthousiaste begeleiding. Kortom, iedereen die wil voetballen is dan ook van harte welkom bij DOS’37. Heb je zin om te voetballen? Neem dan contact met ons op via mailadres jeugdzaken@dos37.nl (voor de jeugd) of via info@dos37.nl.