NIJKERK   -   Henk Poot    24-03-2015
NIJKERK - Henk Poot 24-03-2015

Studieavond met ds. Henk Poot over ‘De verkleuring van de kerk’

vr 3 september 2021 Twenterand

Op maandag 13 september is er in Vriezenveen een studieavond met ds. Henk Poot, werkzaam bij stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: De verkleuring van de kerk. De bijeenkomst vindt plaats in Cultureel Centrum Kerkstraat 2 (CCK2), Kerkstraat 2, 7671 HG Vriezenveen. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis.

Vanwege de coronacrisis volgen we de richtlijnen van het RIVM en kunnen er maar een beperkt aantal mensen toegelaten worden. Aanmelding is verplicht via: www.christenenvoorisrael.nl/activiteiten of 033-2458824.

Thema

Waarom gingen Israël en de kerk uiteen? En hoe komt het dat sommige mensen in de kerk niets met Israël hebben, terwijl anderen er juist niet over raken uitgepraat?

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan, zoals ‘De Knecht des Heren’ ‘Abraham een vriend van God’ en ‘Jozef, een Messiaanse geschiedenis’. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.