Vlnr: Kerncoördinator Ron Legebeke en Wijkhoofden Jeanette Jager, Bianca Hazelhorst, Gerja Niks en Marinus Bakker.
Vlnr: Kerncoördinator Ron Legebeke en Wijkhoofden Jeanette Jager, Bianca Hazelhorst, Gerja Niks en Marinus Bakker.

Aangepaste collecte KWF

di 31 augustus 2021

Evenals voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een collecte voor het KWF. Vanaf zondag 5 september tot en met 12 september wordt er landelijk gecollecteerd. Dat jaar werd er via winkels en verenigingen gecollecteerd, dit jaar hebben de wijkhoofden van ons tweelingdorp na overleg met de collectanten besloten dit wederom op die manier te organiseren.

De bussen van Westerhaar/Vriezenveensewijk zullen dus opnieuw in vooraanstaande winkels en verenigingen worden geplaatst met de hoop dat de ondernemers en vrijwilligers van verenigingen de klanten willen attenderen op de aanwezigheid van de collectebus.

Kanker is nog steeds de grootste vijand van de mens en daarom is er is nog steeds veel geld nodig voor onderzoek en medicijnen. Ieder jaar krijgen veel mensen de diagnose Kanker, zo ook vele dorpsgenoten, familie, vrienden en kennissen. Voor sommigen komt de medicatie op tijd en slaat het aan, voor anderen komt het helaas te laat.

Wilt u ook bijdragen om deze mensen te helpen? Geef tijdens de collecte week een beetje van je gevoel voor anderen of misschien wel jezelf via een financiƫle gift. Misschien helpt jou bijdrage wel je geliefde gezinslid, familielid of kennis te genezen.

De bussen staan bij de volgende bedrijven/verenigingen: Jumbo, Slagerij Kleine, Woonwinkel Frits Vos, Cafe Holthuis, Modewinkel Skippy, Bloemenhandel de Lelie, Drogisterij Berghuis, Klinkhamer Mode, Tankstation Avia, Ya Sport, Bijkerk ijs, Kapsalon Smelt, Chinees Ni Hao, Cafetaria De Sluus, Cafetaria Holthuis, Kapsalon Trendline, Tapijthal Dogger, Boerderij Dekker, Kultuurhuus De Klaampe, Verzorgingscentrum Haarhuus, v.v. Voorwaarts, SDO, Hengelsport Snippe, Duivenvereniging De Zilvermeeuw, Duivenvereniging Ons Genoegen, Grillroom De Pyramiden en Snackbar de Driesprong,.


Vrijwilligers

KWF is op zoek naar collectanten, niet voor dit jaar maar voor volgend jaar. Hoe meer collectanten er zijn hoe kleiner de collecteroute. Wie heeft nu geen uurtje in het jaar over om door iedereen gewaardeerd te worden zodat je de zieke kennis, familielid, geliefde of welk dorpsgenoot dan ook met een goed gevoel kan aankijken en te zeggen dat je mee helpt om te proberen hem of haar te redden van deze dodelijke ziekte. Daarnaast is de KWF nog op zoek naar twee wijkhoofden (Wijk Markgraven-hollandergraven en kruidenwijk).  

Help mee, wordt collectant en geef je op. Dit kan via kern coƶrdinator Ron Legebeke of een van de wijkhoofden Jeanette Jager, Bianca Hazelhorst, Gerja Niks en Marinus Bakker of stuur een email naar: kwfcollectewesterhaar@gmail.com