Afbeelding

Gospelkoor Vision Vriezenveen heeft koorrepetities hervat

ma 30 augustus 2021 Twenterand

Na ruim een jaar online gerepeteerd te hebben heeft Gospelkoor Vision Vriezenveen woensdag 25 augustus haar koorrepetities hervat. Weer samen, fysiek repeteren is toch het fijnste wat er is. Bekende liederen worden weer uit volle borst gezongen en daarnaast is er gelijk een start gemaakt met het instuderen van nieuwe liederen. 

Onderdeel van het vernieuwde repertoire zijn nieuwe kerstliederen. Het koor hoopt dat het dit jaar weer mogelijk zal zijn om de Kerstzangdienst in de Grote Kerk door te laten gaan. 

Houd jij ook van zingen en wordt je enthousiast bij het lezen van dit bericht, dan nodigen de leden van Vision je van harte uit om (geheel vrijblijvend) een koorrepetitie bij te wonen. Zo kun je zelf ervaren of Vision het koor is waar jij je thuis voelt. 

Gospelkoor Vision repeteert iedere woensdagavond in Muziekgebouw Odeon aan de Schout Doddestraat 46B in Vriezenveen (op sportpark Het Midden). Om op de hoogte te blijven van de kooractiviteiten zijn ze te volgen via Facebook of via de website van het koor www.gospelkoorvision.nl