Jubileum Editie Shoeby Vriezenveen Open tennistoernooi.

di 31 augustus 2021 Twenterand

In de week van zaterdag 4 tot en met zondag 12 september wordt het jaarlijkse Shoeby Vriezenveen Open tennistoernooi gehouden op het tennispark aan de Boerhaavelaan in Vriezenveen. Het is voor het 5e jaar dat het toernooi de naam draagt van hoofdsponsor Shoeby Vriezenveen.

Met een zeer groot deelnemersveld belooft het een mooie week te worden. Op het hoogste niveau komen er een paar toppers naar Vriezenveen waaronder de hoofdtrainer van Tennisclub Vriezenveen Wietse Post. Ook bij de ander categorieën worden mooie sportieve wedstrijden verwacht die zeker de moeite waard zijn om naar te kijken.

Voor de innerlijke mens wordt ook goed gezorgd. Tijdens deze jubileum editie pakt de kantinecommissie goed uit. Naast de gebruikelijk hapjes en drankje hebben ze op vrijdagavond een Italiaanse avond gepland met o.a. een wijnproeverij van Vino Panini. En in het finale weekend, 11 en 12 september, komt Slagerij Aalderink met de smoker om de heerlijkste BBQ-gerechten te bereiden. Na de prijsuitreiking op zondagmiddag 12 september volgt er de verloting met ook dit jaar weer prachtige prijzen, loten kunnen in het finaleweekend op het park gekocht worden.

Al met al genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan het Tennispark te Vriezenveen. Wel wordt er verwacht dat iedereen zich aan de geldende corona maatregelingen houdt. Het wedstrijdschema is te vinden op www.toernooi.nl. Meer informatie over Tennisclub Vriezenveen op https://www.tennisclubvriezenveen.nl/