Afbeelding

Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” start de AMV lessen met een openbare kijkles.

ma 30 augustus 2021 Twenterand

Na een periode van vakantie en lockdown gaat Muziekvereniging ‘De Harmonie Vroomshoop’ de AMV (Algemene Muzikale Vorming) lessen weer opstarten. Er wordt begonnen met een open kijkles op maandag 6 september van 15.15 tot 16.00 uur met een vrije inloop. Iedereen die belangstelling heeft in de AMV lessen is van harte welkom om te komen kijken.

Op maandag 13 september zal er begonnen worden met de wekelijkse reguliere AMV lessen. Deze zullen plaatsvinden van 15.45 tot 16.30 uur. De lessen vinden plaats in het nieuwe onderkomen van ‘De Harmonie Vroomshoop’ aan het Vredesplein 4 (de voormalige bibliotheek).

Tijdens de 1 jarige AMV cursus leren kinderen samen noten lezen en een blokfluit / klokkenspel bespelen. Daarnaast wordt er veel gezongen en naar muziek geluisterd en wordt er op een speelse manier gewerkt aan ritme gevoel en muzikaal gehoor. Dit zijn allemaal basisvaardigheden die nodig zijn om later goed een instrument te kunnen leren bespelen. Na de AMV cursus kan worden gekozen om een instrument te leren bespelen. Dit kan via de opleiding van ‘De Harmonie Vroomshoop’’. Zit jij of uw kind in groep 4 of hoger, dan zien we u graag terug bij de open kijkles of AMV cursus. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen door een email te sturen naar info@deharmonievroomshoop.nl