Afbeelding

Vakantie

wo 18 augustus 2021 Op het Twenterandje

Vorige week waren wij op vakantie. Met de camper van mijn schoonouders gingen wij op pad. De eerste camping hadden wij geboekt en we zouden wel kijken waar onze tweede camping zou zijn. Het was een ontzettend leuke vakantie. Deze eerste vakantie met z’n drieën. 

We wisten van tevoren dat de vakantie met een 9 maanden oude baby anders zou zijn dan onze vorige vakanties. Het begon al bij het inpakken van de camper. We gingen op woensdag weg, maar de camper stond al vanaf zaterdag voor de deur. Dit was ook hard nodig. De spullen van mijn vriend en mij waren zo ingepakt. Wij hadden niet zoveel ruimte nodig, maar die kleine! We waren verbaasd hoeveel we meesleepten voor een baby! De halve camper werd door haar spullen in beslag genomen en nog waren we dingen vergeten. 

We vonden voor de laatste dagen een hele fijne boerencamping op Texel. Na vier dagen Delft pakten wij onze spullen (vooral van de baby) weer in en maakten we de rit van Delft naar Den Helder om vervolgens op Texel de spullen (vooral van de baby) uit te pakken. Deze verandering deed ons alle drie goed! We gingen van dichtbij een snelweg, naar totale rust. Dit was heerlijk. 

Eigenlijk wilde ik naar het buitenland, maar ik heb het buitenland geen moment gemist. Nu hadden we een overvolle camper met een tevreden baby en dat is waar wij het voor doen. Het onbezorgde, en al die spullen, nemen we dan maar voor lief! En wat is Nederland toch divers en mooi.

Rianne Vos