De familie Alhomsi won de tweede prijs in de bloemkaartactie van Mijande Wonen.
De familie Alhomsi won de tweede prijs in de bloemkaartactie van Mijande Wonen.

Mijande reikt prijzen fotowedstrijd uit

di 10 augustus 2021

Op vrijdag 6 augustus werden de prijswinnaars van de bloemkaartenactie van Woningcorporatie Mijande Wonen op plezierige wijze verrast met een feestelijke uitreiking van de prijzen. Directeur-bestuurder van Mijande Wonen, Melanie Maatman, overhandigde samen met Annie Hesselink (van de Huurdersraad Mijande Wonen) en woonconsulent Marieke Leijssen de prijzen aan de winnaars van de fotowedstrijd die in twee gemeenten werd gehouden.

Woningcorporatie Mijande Wonen organiseerde de bloemkaartactie in zowel de gemeente Twenterand als de gemeente Dinkelland. “In maart ontvingen alle huurders van Mijande Wonen een kaart om hen te laten weten dat we aan ze denken. En tegelijk om wat kleur te brengen in een bijzondere tijd. Bij deze bloemkaart zat ook een zakje bloemconfetti met een wilde bloemenmix. De bloemetjes die daaruit groeien zijn niet alleen heel leuk voor in het huis, in de tuin of op het balkon, maar ze zijn ook heel goed voor de bijen en vlinders”, aldus Melanie Maatman, directeur-bestuurder van Mijande Wonen over de actie.


Fotowedstrijd

Rondom de bloemkaartactie organiseerde de woningcorporatie een fotowedstrijd. Deelnemers konden foto’s insturen van de bloemen die ze hadden gezaaid. De winnaars maakten kans op mooie prijzen: een cadeaubon van een tuincentrum én een bos bloemen. Een jury, bestaande uit leden van de Huurdersraad en medewerkers van Mijande Wonen koos de winnaars. “Het was ontzettend leuk om alle prachtige foto’s te ontvangen en te bekijken. Een geslaagde actie”, zegt woonconsulent Marieke Leijssen over de fotowedstrijd.


De winnaars

Voor beide gemeenten werden drie winnende foto's geselecteerd. In de gemeente Twenterand ging de eerste prijs naar mevrouw Lindeboom. Haar foto van een mevrouw die een enorme potplant op schoot neemt werd als hoogste gewaardeerd. De familie Alhomsi won de tweede prijs en mevrouw Kottier wist beslag te leggen op de derde prijs.