Afbeelding

Prachtige opbrengst Rijden voor Geluk

di 10 augustus 2021 Twenterand

Rijden voor Geluk overhandigde op zondag 8 augustus een cheque ter waarde van ruim 12.000 euro aan WensAmbulance Oost Nederland. Het betrof de opbrengst van het evenement ‘Rijden voor Geluk’ waarbij motorrijders geld inzamelen voor de WensAmbulance Oost Nederland.

‘Rijden voor Geluk’ is een tweedaags evenement dat georganiseerd wordt door de Chopper Custom Vrienden met als doel geld in te zamelen voor WensAmbulance Oost Nederland. Op zondag 8 augustus werd het startschot gegeven voor de vijfde editie van ‘Rijden voor Geluk’. Deze prachtige toertocht met vele (zijspan-)motoren en trikes ging kris kras door vele plaatsen en dorpjes.

Blije passagiers

Tijdens de toertocht reden acht wensambulances mee met daarin mensen die helemaal gek zijn van motoren en trikes maar vanwege hun ziekte niet meer zelf kunnen rijden. Ook reden mensen met een beperking mee in een zijspanmotor of achterop een trike. Zij beleefden zonder uitzondering veel plezier aan de tocht.

Prachtig resultaat

Naast plezier brengen aan de passagiers was het vooral ook de bedoeling om een mooi bedrag op te halen voor WensAmbulance. Dat lukte uitstekend: met diverse activiteiten werd veel geld opgehaald. Na de toertocht kon dan ook een cheque met het enorme bedrag van 12.192,37 euro worden overhandigd aan WensAmbulance Oost Nederland.

Het was een prachtige dag met zon en een beetje regen, een lach en een traan en heel veel blije mensen. Namens WensAmbulance Oost Nederland en ‘Rijden voor Geluk’ heel veel dank aan iedereen die heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken.

WensAmbulance Oost-Nederland verzorgt het liggend ambulancevervoer vanuit Overijssel en de Achterhoek. Meer informatie over het insturen van een wens kunt u vinden op de site www.wensambulance.nl.

Afbeelding
Afbeelding