Afbeelding

Verspieders Express organiseert Emmaüswandeling

za 7 augustus 2021 Twenterand

Op donderdag 19 augustus organiseert Verspieders Express, samen met de Kleine Kapel Noetsele, een Emmaüswandeling van ongeveer vier kilometer. Het verzamelpunt is de Kleine Kapel Noetsele, Noetselerweg 55, Nijverdal waar de deelnemers om 19.30 uur gezamenlijk vertrekken.

Genieten van de stilte in de natuur en beleven wat de stilte te zeggen heeft. Je wordt meegenomen aan de hand van een tekst. De Emmaüswandeling begint met lopen in stilte. Daarna gaat de wandeling gewoon verder, maar wordt de stilte doorbroken. Soms zijn er momenten om iets te delen, maar vaak zijn er momenten van stilte. Tot rust komen en tegelijkertijd wandelen en andere mensen ontmoeten. Alles even op een rijtje zetten in deze coronatijd en genieten van de stilte en natuur. Laat Gods Woord, de natuur en deze wandeling je een handje helpen bij het maken van je keuzes voor de toekomst. Het is belangrijk om goede dichte schoenen aan te doen en een flesje drinken mee te nemen. Onderweg wordt er even gepauzeerd.

De deelname is gratis en na afloop is er koffie/thee. Opgave uiterlijk woensdag 18 augustus via verspieders.express@gmail.com. Ben je betrokken bij de Alpha-Cursus en heb je onlangs of in het verleden deelgenomen aan een Alpha-Cursus? Dan is deze Emmaüswandeling een echte aanrader.