Regge Velderberg
Regge Velderberg Charlotte Korbee

Op stap excursies langs de Regge Velderberg

zo 8 augustus 2021 Twenterand

Landschap Overijssel verzorgt op woensdag 25 augustus een ‘OpStap’ excursie langs de Regge vanuit Hellendoorn (Hancate). Een excursie om te genieten van de Regge en haar omgeving.

Onderweg krijgt u van de landschapsgids uitleg over de prachtige flora en fauna en cultuurhistorie langs de Regge. Het thema ‘Ruimte voor de rivier, Kans voor plant en dier’ staat centraal tijdens de wandeling. Dit waterrijke gebied is de leefomgeving van veel bijzonder vogels, zoals de ijsvogel. Daarnaast treft u een grote diversiteit van planten en bomen waar de gidsen u meer over kunnen vertellen. Stevige, waterdichte schoenen zijn een goed idee tijdens deze excursie in dit natte gebied.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken. Ga daarvoor naar www.landschapoverijssel.nl/opstap2021. U ontvangt dan een bevestiging met daarin de exacte startlocatie en starttijd. Voor deze wandelexcursie zijn de kosten 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel of van één van de andere Landschappen, neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. De ‘Op stap’ excursies worden mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Rekening houden met Corona

Tijdens de wandelingen wordt rekening gehouden met het coronavirus. De deelnemers houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee.