Onderdeel van de scootmobieltraining is een rit over straat onder begeleiding van een instructeur.
Onderdeel van de scootmobieltraining is een rit over straat onder begeleiding van een instructeur.

VVN verzorgt scootmobieltraining

di 3 augustus 2021

Op woensdag 29 september verzorgt Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Kracht Ergotherapie een scootmobieltraining in Ommen. De training vindt plaats van 9.30 tot 13.00 uur bij het Hervormd Centrum aan de Prinses Julianastraat 8.

U krijgt in een gezellige en ongedwongen sfeer de kans om uw kennis van de verkeersregels op te frissen en te oefenen met het gebruik van de scootmobiel. De training bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers, het oefenen met de scootmobiel op een afgesloten parcours en een rit over straat onder begeleiding van een instructeur. De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. U wordt verzocht uw eigen scootmobiel mee te nemen. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot 20 september via www.vvn.nl/opfriscursussen of steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Ommen. Graag uw naam en emailadres doorgeven. Meer informatie of aanmelden via 0575–510 144. U ontvangt ongeveer een week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief.