Bij Hilding Anders werden eind juli vijf nieuwe vrachtauto's in gebruik genomen.
Bij Hilding Anders werden eind juli vijf nieuwe vrachtauto's in gebruik genomen. Niek Erents fotografie

Nieuwe vrachtauto’s voor Hilding Anders

di 3 augustus 2021

Hilding Anders Nederland uit Vroomshoop, bekend van de beddenmerken Eastborn, Pullman, Jensen en Carpe Diem, heeft op 21 juli de nieuwe vrachtwagens in ontvangst mogen nemen op een heel bijzonder manier. De in totaal vijf gloednieuwe Volvo vrachtwagens werden namelijk in ontvangst genomen door de plaatselijke brandweer, burgemeester Broekhuizen en wethouder Van Abbema.

Omstreeks 9.00 uur verzamelde het personeel van Hilding Anders zich aan de voorzijde van het bedrijfspand. Vervolgens werden de vrachtwagens officieel overhandigd door burgemeester Broekhuizen en wethouder Van Abbema en kon iedereen meegenieten hoe de plaatselijke brandweer de vrachtwagens warm onthaalde.

Burgemeester Broekhuizen gaf aan onder de indruk te zijn de enthousiaste medewerkers en vond het goed om te zien dat het transport van Hilding Anders wordt voorzien door eigen chauffeurs. Na de in ontvangst name van de vrachtwagens hebben Burgemeester Broekhuizen en wethouder Van Abbema een rondleiding en bedrijfspresentatie bijgewoond.