Afbeelding

FW: pensioen

wo 28 juli 2021 Twenterand

“Ook dit gaat voorbij…..” 

Erna Folbert is op 17-jarige leeftijd begonnen als assistente bij tandarts Bernasco die zijn praktijk had aan het Platanenplein in Vriezenveen.

Begin jaren 80 is de praktijk verhuisd naar de Wulp 16 en werd de praktijk overgenomen door tandarts Aal.

In deze tijd waren er nog spreekuren die druk werden bezocht zodat het wel vaker voorkwam dat de patiënten zelfs buiten moesten wachten. Het was dan wel eens zo dat de wachtkamer leeg was maar dat de patiënten dit niet door hadden en nog gezellig buiten stonden te wachten.

Veel patiënten werden door Erna opgehaald uit de wachtkamer met de woorden: “Kom’t erin dan köj d’r oet kiek’n.

Erna heeft vele kinderen zien opgroeien tot volwassenen en nu hun kinderen weer meenemen naar de praktijk.

Vele ontwikkelingen heeft Erna meegemaakt in de tandheelkunde.

In 2003 werd de praktijk overgenomen door tandarts Ram en sinds 2017 is Erna werkzaam bij tandarts Andrei en Denisa Vasiliu.

Erna is altijd een vrolijke noot in de praktijk en het liedje “het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente” geldt zeker voor haar!

Het bekende tegeltje met de tekst “ ook dit gaat voorbij….” dat in de wachtkamer hangt is vanaf het begin dat Erna begon als assistente meeverhuisd naar alle overnames.

Nu is het werken als tandartsassistente ook voor Erna voorbij.

Erna gaat 10 augustus met pensioen maar i.v.m. de vakantieperiode is er donderdag 15 juli al een mooi feestje gegeven waarbij zij goed in het zonnetje werd gezet.

“Good goan” Erna ! Wij wensen Erna alle goeds toe en dat ze maar met volle teugen mag genieten van haar pensioen.

Mocht je een kaartje willen sturen naar Erna dan kan dit via de tandartspraktijk: DentalPro, De Wulp 16 7671 ZP Vriezenveen.