Duik erin!

ma 5 juli 2021

In de eerste week van de zomervakantie (12-18 juli) is er weer de Vakantiebijbelweek. Dit jaar is de invulling iets anders ten opzichte van voorgaande jaren, vanwege de coronamaatregelen. De Vakantiebijbelweek trapt op maandagavond 12 juli af met de Sing-in, deze keer op het plein voor de Grote Kerk. Voor de overige activiteiten geldt deze keer dat kinderen zich moeten aanmelden. Dat kan via de QR-code of via het nieuwsbericht op Hervormdvriezenveen.nl.

Dinsdag, woensdag en donderdagochtend zijn de kinderen uit groep 1 tot en met 5 van harte welkom bij Stjäävelin, Shalom (Zicht) en Westerdok. De tieners zijn wederom van harte welkom naast de Westerkerk. Aadorp en De Pollen zijn dit jaar helaas geen locaties, maar kinderen uit deze kernen kunnen zich wel aanmelden. Vervoer naar Stjäävelin wordt dan geregeld. De bekende boegbeelden Daan en Danoontje presenteren zich dit jaar online, via diverse video’s. De werkjes in de ochtendprogramma’s worden vervangen door verschillende spellen.

Op dinsdag- en donderdagmiddag zijn er ook ’s middags activiteiten. Een zeskamp, lasergamen en een army bootcamp.

De Vakantiebijbelweek wordt inde Grote Kerk, Aakerk, Westerkerk op zondag 18 juli gezamenlijk afgesloten.

Op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de Vakantiebijbelweek, de avonturen volgen van Daan en Danoontje en natuurlijk tijdens deze week de foto’s en video’s bekijken? Volg de pagina van de Vakantiebijbelweek op Facebook (@vakantiebijbelweekvriezenveen).