Het afscheid van juf Knol. Ze werd thuis opgehaald en onder begeleiding van de schoolkinderen naar cbs Eltheto gereden.
Het afscheid van juf Knol. Ze werd thuis opgehaald en onder begeleiding van de schoolkinderen naar cbs Eltheto gereden. FG Kayim

Juf Greta Knol gaat met pensioen

ma 5 juli 2021

Deze week is het feest op de Elthetoschool in Vriezenveen. Juf Greta Knol gaat genieten van haar wel verdiende pensioen. 

Hoe bijzonder is het, dat ze zelf als kleuter is begonnen op de kleuterschool van de Eltheto. Als zesjarige ging ze naar het huidige schoolgebouw waar ze deze week afscheid neemt als directeur. De cirkel is rond. Ze heeft 40 jaar lang met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Met hart en ziel heeft ze zich ingezet voor het geluk van alle kinderen. Ze heeft genoten van het onderwijs en alle activiteiten die voorbij zijn gekomen. Haar naam zal altijd aan de Elthetoschool verbonden blijven, want het prachtige natuurlijke speelterrein is naar Greta Knol vernoemd, namelijk 'De Knollentuin'. Deze feestweek staat helemaal in het teken van juf Greta Knol. Want ze verdient een groots afscheid. Maandag is ze thuis verwend met een heerlijk ontbijt. Daarna werd ze in een versierde cabrio in gezelschap van groep 5 t/m 8 op versierde fietsen naar school gebracht. Langs de route stonden de kinderen van groep 1 tot en met 4 met vlaggetjes en bellenblaas haar toe te zingen. Alle groepen hebben een optreden verzorgd en juf Greta Knol een mooi cadeau aangeboden. De hele week zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Zo hebben de kinderen meegedaan aan een workshop van Drum 4 Fun, was er een ballonnenclown en een zandtovenaar. Tijdens een walk-through receptie konden genodigden Greta het beste toewensen. Mariƫt van der Worp zal Greta Knol opvolgen als directeur van de Elthetoschool. De Elthetoschool zal Greta Knol zeker gaan missen, maar alle mooie herinneringen blijven!