Contracten trainers HHC Academy getekend.
Contracten trainers HHC Academy getekend. Ron Jonker/SportfotoOost

Contracten getekend

di 15 juni 2021

HHC Hardenberg en talentvolle trainers hebben zaterdag 12 juni hun handtekeningen gezet onder veel contracten. Het is de ambitie van de vereniging om alle jeugdteams op een zo hoog mogelijk niveau te laten voetballen en om een centrale rol te hebben in het opleiden van spelers in regio.

De groep trainers die deze ‘opleidingskar’ voor HHC trekt, de trainers van alle opleidingsteams, Onder 23-2 en Onder 23-3 en Vrouwen 1 en 2, tekenden vandaag hun contract met onze club onder toeziend oog van bestuursleden Hendri Meilink en Erik Olsman en voorzitter Bert Beun.

Hendri Meilink: “Deze groep trainers is dusdanig belangrijk voor de club, dat wij een centraal moment wilden creëren om hen te laten zien en voelen dat zij een cruciale rol hebben in het opleiden van spelers binnen HHC. Wij vinden het heel mooi dat we deze groep trainers aan HHC hebben kunnen verbinden. Middels de HHC Academy onder leiding van onze technisch manager Gert Heerkes bieden wij hen bovendien een prachtig platform zich als trainers verder te ontwikkelen.”