Showmagazijn Vechtdal Business Riders fietsen 13.250 euro bij elkaar. Tweede van rechts burgemeester Offinga.
Showmagazijn Vechtdal Business Riders fietsen 13.250 euro bij elkaar. Tweede van rechts burgemeester Offinga. G. Brokelman

Cheque van 13.250 euro voor goede doel

di 15 juni 2021

Showmagazijn Vechtdal Business Riders fietsen 13.250 euro bij elkaar. Op vrijdag 11 juni was zover: 80 ondernemers op de fiets!

De Kastanjehof werd omgedoopt tot start- en finish locatie. In groepen van 10 werd onder motorbegeleiding een route van 60 km afgelegd. Tussendoor stopten de groepen bij Vechtdal Hooglanders en Brouwerij Avereest. Ook was er voor de MTB-liefhebbers een speciaal verzorgde MTB-clinic.


Goede doel

Peter Zwartscholten organiseert de Vechtdalrit samen met HAWE Tweewielers en Total Outdoor Vechtdal: “We hebben een afwisselend programma neergezet, waarbij netwerken, gezelligheid en sportiviteit centraal staan. Er is door de gezamenlijke sponsoren en deelnemers een geweldig bedrag van 13.250 euro voor het goede doel opgehaald en wordt door auteurs Marthijn en Anouk gebruikt om hun zelf geschreven (kwaad)aardig dagboek te verspreiden onder ziekenhuizen. Onze dank gaat uit naar de alle sponsoren en vrijwilligers. Samen hebben we er een prachtevenement van gemaakt”, aldus Zwartscholten.