Steven Pig's Zomerfeest

ma 14 juni 2021

Vervolg van voorpagina

Dorpskwis

Donderdag volgt er na de uitzending van Drek TV de Steven Pig’s Dorpskwis. ‘Wat weet ie van oe dorp’. Krijg jij als Twenterander het schaamrood op je kaken of weet je alles van Twenterand? Vrijdag knalt natuurlijk Drek TV weer door de ether gevolgd door een stuk live cabaret verzorgd door niemand minder dan Helligen Hendrik. Hij gaat voor alle kijkers een speech houden die zijn weerga niet kent.


Steven Pig's Fietstocht

Zaterdag kun je vanaf 10.00uur in elk van de dorpen van Twenterand opstappen voor Steven Pig’s Fietstocht. 21 kilometer samen met de kinderen of 35 kilomter naar keuze. In elk van de kernen is een rustpunt met een klein lokaal hapje of drankje voor alle deelnemers. De rustpunten zijn direct ook de opstappunten. In Vriezenveen is er op het Manitobaplein een ‘meet & greet’ met Steven Pig. Je kunt de hele dag opstappen en om 17.00uur sluiten de rustpunten. Als laatste happening van de week is ’s avonds de spetterende afsluiting van Drek TV met o.a. de huldiging van het winnende team van de GooseChase.

Het hele programma inclusief linkjes naar o.a. Drek TV, de Bingo en de Dorpskwis staan op www.stevenpigszomerfeest.nl. Op die site kun je kaarten kopen voor de Bingo, je inschrijven voor de Fietstocht en de APP downloaden voor de GooseChase (inclusief handig uitleg filmpje).


Nieuwe organisatie
De zomerfeesten zijn ook de eerste activiteiten onder leiding van de nieuwe organisatie van de Stichting Sportpromotie Twenterand. Naast een nieuw bestuur is er een raad van toezicht aangesteld en zijn er meerdere nieuwe leden toegetreden tot de verschillende commissies. Samen met de zittende leden van de commissies en alle vrijwilligers zal de organisatie haar uiterste best doen ook de komende jaren gave evenementen te organiseren.