Bij Fluitman auto's kunt u 's ochtends zonder afspraak terecht voor een APK-keuring.
Bij Fluitman auto's kunt u 's ochtends zonder afspraak terecht voor een APK-keuring.

Apk bij Fluitman auto’s

do 10 juni 2021

Bij Fluitman auto’s kunt u (zonder afspraak) iedere werkdag tussen 8.30 en 12.30 uur terecht voor een apk-keuring. Hier kunt u rustig even op wachten, is er een reparatie nodig? Dan volgt er in overleg een vervolgafspraak.

Ook voor onderhoud, banden of een vervelende storing kunt een afspraak maken, of een offerte opvragen. Dit kan online via onze website, maar ook telefonisch op 06-2279 2325. Bent u tijdens reparatie van uw voertuig een auto nodig, dan kunt u gebruik maken van een leenauto.

De werkplaats is ook ingericht voor campers en bedrijfsbussen. Nu de vakanties weer in zicht komen en de campers weer kilometers mogen maken is het weer tijd voor een onderhoudsbeurt. Zijn de remmen nog goed, of is het tijd voor een nieuwe distributieriem? Na een onderhoudsbeurt gaat u met een goed gevoel op reis.

Om op de hoogte te blijven kunt onze facebook pagina in de gaten houden of neem een kijkje op de website, www.fluitmanautos.nl. Tot snel bij Fluitman auto’s aan de Noorwegenweg 32 in Hardenberg!