De presentatoren van Drek TV; Gerrald Albersen en Steven Pig!
De presentatoren van Drek TV; Gerrald Albersen en Steven Pig! G. Brokelman

Doe mee met Steven Pig's Zomerfeest

di 15 juni 2021

Samen door de modder banjeren, een wedstrijdje wie de beste, sterkste, snelste of meest behendigste is. Fraaie sociale activiteiten en helemaal losgaan op één van de after party's tijdens de Twenterand Run of Tot de Nek in De Drek. Een ieder snakt er weer naar en Steven Pig misschien nog wel het meest.

De zon schijnt, we willen weer lol trappen en leuke dingen doen. Vanuit die gedachte organiseert Steven Pig, van 26 juni tot en met 3 juli, Steven Pig’s Zomerfeest. Een weekvullend programma met elke dag activiteiten. Activiteiten waar je als gezin, buren of team aan deel kunt nemen, maar ook individueel kun jij je helemaal uitleven. Natuurlijk nog rekening houdend met de huidige maatregelen.


GooseChase Challenge

Op zaterdagochtend om 10.00 uur is de start met de GooseChase Challenge. Maar liefst veertig opdrachten die je samen met je team (twee tot vijf personen) gedurende de week uit kunt voeren. Een heuse onderlinge competitie tussen de teams waarbij gave prijzen te winnen zijn. De opdrachten staan in de APP en daarin plaats je ook ‘het bewijs’ van onder andere het beste moddergezicht en zelfgemaakte obstacle run. Voor de Challenge maakt het niet uit waar je woont. Dus of je nu uit Twente(rand) of pak ‘m beet Haarlem of Nijmegen komt; iedereen kan meedoen.


Om 19.00 uur is de eerste uitzending van het dagelijkse journaal ‘Drek TV’. Gerrald Albersen en Steven Pig spreken spraakmakende gasten, staan stil bij de activiteiten, reiken pluimen & prijzen uit en brengen dagelijks spraakmakend nieuws. Direct na het journaal start Steven Pig’s Bingo. Dat belooft een spektakel te worden waarin het illustere duo Martijn & Lars zorgen voor een avondvullend programma.


Bootcamp en kerkdienst

Op zondagochtend start in elk van de kernen in Twenterand, in samenwerking met de lokale sportscholen, een heuse bootcamp welke toegankelijk is voor een ieder. Welke kern krijgt de meeste bootcampers op de been? ’s Avonds natuurlijk weer Drek TV gevolgd door Steven Pig’s Online Kerkdienst verzorgd door de mensen van 1Life.


Throwback foto

Op maandag wordt er met weemoed teruggekeken naar de voorgaande edities van Tot de Nek in de Drek. Voordat we op 2 juli 2021 weer de modder induiken vragen we iedereen een Throwback foto te plaatsen op Facebook of Instagram met een leuke tekst over het evenement. De leukste combinatie van foto en tekst wint, ’s avonds in Drek TV, een mooie prijs.


Gerarniums kiek'n

De dinsdag en woensdag kennen beiden een sociaal karakter. Op dinsdag roepen we iedereen op om te gaan ‘Geraniums kiek'n'. Ga eens langs bij iemand waar je lang niet bent geweest of bij iemand die weinig of geen bezoek krijgt. Drink samen een kop koffie of maak een gezellig wandelingetje. Op woensdag gaan we ‘Varkentjes Wassen'. Heb je een klusje waar je niet aan toekomt of niet voor elkaar krijgt of ben je erg handig? Laten we dan samen dat varkentje wassen. Meld je klus(je) of jezelf aan via secretariaat@sportpromotietwenterand.nl en wij brengen de klus en de handjes bij elkaar.


Lees verder op pagina 28.