Gratis naar de film Leve Boerenliefde

di 1 juni 2021

Op zaterdag 5 juni gaan de deuren van Het Punt in Vroomshoop weer open en daarom verloot de organisatie vijftig gratis filmtickets onder de inwoners van Twenterand. De organisatie wil de Twenteranders zo belonen voor het geduld dat zij tijdens de coronaperiode moesten opbrengen.

De versoepelingen met betrekking tot de coronamaatregelen gaan door. Voor Het Punt betekent dit onder andere de heropening van het theater voor maximaal vijftig bezoekers en het ontvangen van een maximaal aantal gasten in het Grand Café. Bij het Punt is men zeer verheugd dat ze de eerste vijftig bezoekers weer kunnen ontvangen.


Gratis naar ‘Leve Boerenliefde’

Om de inwoners van Twenterand te belonen voor hun geduld, kunnen zij zich aanmelden voor twee gratis filmtickets voor de Nederlandstalige, humoristisch familiefilm ‘Leve Boerenliefde' die op zaterdag 5 juni, om 19.00 uur, wordt gedraaid. Er is plek voor maximaal vijftig bezoekers. Op vrijdag 4 juni vindt de loting plaats onder iedereen die zich heeft aangemeld voor de gratis actie. Voor wie achter het net vist, staat een kortingsactie te wachten. Na afloop van de film is er gelegenheid om een drankje in het sfeervol ingerichte Grand Café te nuttigen.

Inwoners van Twenterand kunnen zich voor vrijdag 10.00 uur voor deze actie aanmelden via www.welkombijhetpunt.nl/gratisfilm.