Start (gratis) nieuwe beweegles in Vroomshoop

di 1 juni 2021

ZorgSaam Twenterand start op donderdag 10 juni met een gratis beweegles voor inwoners vanaf vijftig jaar, om er in te komen of kennis te maken.

De één wil wel graag bewegen, maar houdt niet van wandelen en buiten actief bezig zijn geeft een onveilig gevoel met betrekking tot valrisico. De ander heeft vanwege corona meer gegeten en meer thuis gezeten: dus een paar pondjes eraf is niet verkeerd. Of gewoon weer even met anderen bezig zijn wat tegelijk goed is voor je lijf en gezondheid. Meerdere redenen kunnen u ertoe bewegen om in beweging te komen. Uiteraard wel met (nog) de nodige regelgeving: mondkapje op tot je in de sportzaal bent, geen kleedkamer gebruiken en per tweetal bewegen in plaats van een groepsles.

Op donderdagmiddag 10 juni is er daarom een gratis les voor mensen vanaf vijftig jaar. Aan het einde van deze les wordt bekeken of er voldoende animo is om nog een aantal weken door te gaan met dit vernieuwde aanbod. Immers, samen in beweging is voor velen leuker dan alleen.


Informatie en aanmelden

Heeft u interesse of nog vragen over de beweegles? Of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met beweegdocent Bernd Bove, 06-2749 1022. Aanmelden voor de beweegles kan bij ZorgSaam Twenterand door op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur te bellen naar 0546-481456.