Tonny Groenhof, Liesbeth Kiewiet en Gesien Olthof prijswinnaars ‘Eropuit Fotowedstrijd.
Tonny Groenhof, Liesbeth Kiewiet en Gesien Olthof prijswinnaars ‘Eropuit Fotowedstrijd.

Winnaars ‘Eropuit Fotowedstrijd'

di 1 juni 2021

De prijswinnaars van de ‘Eropuit Fotowedstrijd’ zijn bekend. Tonny Groenhof maakte volgens de jury de mooiste foto. De foto van Liesbeth Kiewiet verdiende de aanmoedigingsprijs. De publieksprijs ging naar Gesien Olthof.

Eind maart riep ZorgSaam Twenterand inwoners van Twenterand op foto's in te sturen. "Door mensen ‘Eropuit' te laten gaan wilden we deelnemen in deze coronaperiode uitdagen (meer) naar buiten te gaan en tegelijk een positieve stemming creëren door te laten zien dat Twenterand veel moois te bieden heeft. Er kwamen 217 foto's binnen, waaronder vele juweeltjes. De foto's zijn allemaal te vinden op www.zorgsaamtwenterand.nl/eropuit".

De jury bestond uit Daniëlle de Grave, Herman Pierik en Bert Broekhuis. Alle drie ervaren amateurfotografen. Zij kozen de foto van Tonny Groenhof uit tot de mooiste. Zij werd hiermee de winnaar van de portretbon van Stefan Schipper fotografie / Schipper Media Productions. Liesbeth Kiewiet verdiende de aanmoedingsprijs: een workshop Natuurfotografie.

Inwoners mochten hun favoriet kiezen uit een selectie foto's samengesteld door de jury. Via social media werd volop gestemd. Gesien Olthof kwam als winnaar uit de bus. Zij ontvangt een waardebon van Niek Erents Fotografie om de winnende foto te laten afdrukken op fotopapier.