V.l.n.r. Renée Tijhuis, Kevin Nieuwerth, Sharon, Jeroen, Evi en Mila Marsman.
V.l.n.r. Renée Tijhuis, Kevin Nieuwerth, Sharon, Jeroen, Evi en Mila Marsman.

Doneeractie voor Evi groot succes!

di 1 juni 2021

De actie die door het zorgteam van Evi is opgezet om Evi en haar gezin meer bewegingsruimte te geven is massaal omarmd. De actie kreeg veel aandacht op social media, via radio en verschillende kranten. Het bedrag van 35.000 euro dat nodig is voor een rolstoelbus, werd in een maand tijd bereikt.

Niet alleen vrienden en familie doneerden, er kwamen reacties en donaties uit onbekende hoeken. Jeroen en Sharon Marsman zijn er nog stil van. Sharon: “Het voelt heel dubbel. Het is heel bijzonder dat zoiets voor je wordt gedaan, het voelt heel bezwaarlijk maar we zijn ook ontzettend dankbaar voor elke donatie, groot of klein”.

Het is onmogelijk iedereen persoonlijk te bedanken, ook omdat er veel anonieme donaties zijn gedaan. Eén donateur willen Jeroen en Sharon wel graag in het bijzonder bedanken. Van de Kroon-Oil Foundation kwam er een bijzonder mooie donatie van 1.000 euro. Toch heerste er binnen het bedrijf uit Almelo het gevoel om meer te willen doen. Niet veel later werd de daad bij het woord gevoegd en door verschillende acties van werknemers werden medewerkers van Kroon-Oil gevraagd of zij wilden bijdragen aan deze doneeractie. Het resultaat was overweldigend. In totaal hebben 42 medewerkers, meer dan 300 verlofuren gedoneerd (waarbij 1 medewerker zelfs 50 uur heeft gedoneerd) en met de verdubbelaar van Kroon-Oil B.V. kwam er een bedrag van 13.351,55 euro op tafel. Renée Tijhuis en Kevin Nieuwerth kwamen het bedrag in vorm van een cheque persoonlijk overhandigen namens de Kroon-Oil Foundation. Sharon: "Alle donaties op de actiepagina waren al hartverwarmend maar dat er dan ook nog een actie binnen een actie ontstaat met z'n fantastisch bedrag is onwerkelijk”. De donatie van de Kroon-Oil Foundation zorgt dat het streefbedrag is gehaald en dat Jeroen en Sharon op zoeken kunnen gaan naar een passende rolstoelbus voor Evi en het hele gezin.