‘Zo blijf je lezen op je telefoon of tablet'

di 18 mei 2021

De Bibliotheek Hardenberg organiseert een gratis online workshop hoe men kan blijven lezen op telefoon of tablet wanneer het zicht minder wordt. Deze workshop wordt gegeven op dinsdag 1 juni 2021 van 10.00 tot 12.00 uur.

Op een gegeven moment wordt het vaak lastig om de kleine lettertjes op een beeldscherm nog te lezen, maar toch wil men graag midden in het leven blijven staan en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Door middel van deze workshop leren de deelnemers de instellingen van hun telefoon of tablet aan te passen, en krijgen ze praktische tips zoals het gebruiken van spraakberichten, readerweergave en de virtuele assistent.


Gratis online workshop

Deze online workshop is gratis, duurt ongeveer 1,5 uur en wordt gegeven door ervaren trainers. Alles wordt uitgelegd en er is gelegenheid om er direct mee aan de slag te gaan. Men kan vanuit huis met eigen apparatuur meedoen.


Aanmelden voor de workshop op 1 juni van 10.00 tot 12.00 uur kan via e-mail naar info@bibliotheekhardenberg.nl of bel 0523 – 270271.