Openluchtdienst met ‘gospelgroep’ FIJN bij Baptisten Vroomshoop.
Openluchtdienst met ‘gospelgroep’ FIJN bij Baptisten Vroomshoop.

Openluchtdienst met ‘gospelgroep’ FIJN

di 18 mei 2021

Op zondag 23 mei (eerste pinksterdag) is er na geruime tijd weer een KOM & ZIE viering! Deze wordt gehouden op de parkeerplaats van de Baptistengemeente aan de Wingerd 10 in Vroomshoop. De dienst begint om 19.00 uur. De ‘gospelgroep’ FIJN zal meewerken aan deze dienst.

De groep FIJN (Friends In Jesus Name, Vrienden in de Naam van Jezus) bestaat uit enthousiaste en muzikale gemeenteleden. Verschillende van hen hebben al vaak meegewerkt aan veel bijzondere diensten. Ze zingen naast diverse opwekkingsliederen ook ander repertoire. Ze begeleiden zichzelf op onder andere gitaar, piano en bas. Zij willen door middel van zang en muziek het evangelie verkondigen. De dienst wordt buiten gehouden, dus is het nu mogelijk om bekende liederen mee te zingen. De spreker van deze avond is ds. Fokko Stalman uit Vroomshoop. Na afloop van de viering is er koffie of thee.

U/jij bent van harte welkom bij deze openluchtdienst. Er gelden nog bepaalde voorschriften voor het houden van diensten, zoals het in acht houden van de 1,5 meter afstand. Meer informatie met betrekking tot de richtlijnen kunt u vinden op www.baptistenvroomshoop.nl protocol samenkomsten.