Kunstroute D'Oale Skoele
Kunstroute D'Oale Skoele

Kunstroute door Vroomshoop

di 18 mei 2021

Van 24 mei tot en met 30 juni organiseert het kunstcollectief D’Oale skoele een kunstroute door Vroomshoop. Het is de eerste keer dat het collectief haar kunst op deze manier toont, reden waarom ze iedereen uitnodigt deze primeur te gaan bekijken.

De leden van D’Oale skoele willen u laten zien hoe zij aan hun hedendaagse kunst uiting geven. Meerdere malen organiseerde het kunstenaarscollectief daarom tentoonstellingen in D’Oale skoele. Nu dat vanwege de beperkingen rond Covid 19 geen optie is, is gekozen om de expositie in een nieuwe vorm te gieten. Winkeliers en bedrijven zijn bereid gevonden om hun etalage of een deel van een bedrijfsruimte beschikbaar te stellen.

U kunt deze expositie volgen aan de hand van de posters, die u in de deelnemende winkels en in de oude bibliotheek ziet hangen. Ook liggen er in de genoemde locaties flyers.

Mocht u geïnteresseerd raken in de werken die de amateur-kunstenaars ten toon stellen, dan vindt u op de flyer het email adres van de betreffende kunstenaar.

Let wel op de gewijzigde en beperkte openingstijden in verband met het coronavirus.