Zeventien sportieve hardloopdames liepen een halve marathon voor het goede doel.
Zeventien sportieve hardloopdames liepen een halve marathon voor het goede doel.

Goede doelen loop met lach en traan

di 11 mei 2021

Op zaterdag 8 mei hebben Cobi van der Velde en Judith Scherphof een halve marathon (21,1 KM) lopen voor het goede doel: Gezinnen die getroffen zijn door kanker. Tijdens de finish op zaterdag 8 mei stond de teller op 6.500 euro.

“Samen zijn we op 19 maart op het idee gekomen om een halve marathon (21,1 km) te gaan hardlopen door Vriezenveen voor gezinnen die getroffen zijn door kanker. Aanvankelijk wilde we dat samen doen voor een paar naasten van ons waar we onze loop aan op wilden dragen… maar…het is uitgegroeid in zeer korte tijd tot een ware happening van 17 sportieve hardloop dames die de strijd met ons zijn aangegaan om zich in te zetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel en om zoveel mogelijk gezinnen tot steun te zijn”, laten Cobi en Judith weten.

Cobi en Judith wilden naast de donaties ook prachtige waardevolle pakketten weggeven aan getroffen gezinnen. Door lokale ondernemers zijn er veel producten en cadeaubonnen geschonken. “”Uiteindelijk hebben we 50 prachtige pakketten weg mogen geven aan gezinnen die dit verdiend hebben. En deze pakketten zijn met een lach en een traan persoonlijk overhandigd. Dat kostte ons nog meer energie dan een halve marathon lopen. Maar uiteindelijk geeft ons dit de energy terug waar wij het voor gedaan hebben. Naast het samenstellen van deze pakketten hebben wij ongelooflijk veel donaties mogen ontvangen. De opbrengst overtreft onze verwachtingen. Bedankt voor uw steun en een diepe buiging voor iedereen die heeft bijgedragen om deze dag tot een succes te maken voor een ander”.


U kunt de dames nog steeds steunen door een bijdrage over te maken naar:

J. Blokland, o.v.v. sponsorloop, rekening nummer IBAN: NL 90 RABO 0154 1213 47 en/of check https://www.doneeractie.nl/halve-marathon-voor-kankerpatienten