V.l.n.r.: Leander Smelt en Bernhard Hengeveld (Reasons); Bertus Akse en Hennie Gielians (St. Manna)
V.l.n.r.: Leander Smelt en Bernhard Hengeveld (Reasons); Bertus Akse en Hennie Gielians (St. Manna)

Bingoavond voor Manna Happy Kids

wo 5 mei 2021

Op zaterdag 24 april organiseerde de jongerenband Reasons uit Vriezenveen een bingoavond voor Manna Happy Kids en dat bracht het mooie bedrag van 1500 euro op.

De jongeren hadden vele sponsoren benaderd, waardoor er mooie prijzen waren te winnen bij het hebben van de juiste cijfers of als je naam verscheen bij het draaien van het Rad van Avontuur. De winnaars ontvingen o.a. cadeaubonnen, speelgoed en verwenpakketten en de hoofdprijs was een mooie tablet. De sponsoren van deze avond waren Bilanx Accountants en Adviseurs, Souverijn Gereedschapskeuringen, Mijn Makelaar Stegeman, Niekolaas Aanhangwagens & Trailers, Tretal Material Handling, Pool Management & Organisatie, Installatiebedrijf Aalderink, I&O Research, Boekhandel de Akker, Schipper Tweewielers, Het Vrieshuis, Weitzelpoort, Beyond Sight Media.

Maandagavond 3 mei overhandigden Leander Smelt en Bernhard Hengeveld van de band Reasons de cheque van 1500 euro voor Manna Happy Kids. Dankzij deze bingo zijn er weer veel happy kids en Manna is natuurlijk erg blij met deze mooie actie van Reasons en bedankt iedereen die aan dit mooie resultaat heeft bijgedragen.