Alfa Foundation sponsort de heropenden Akker. Herald Aalderink en Couzijn Bos, voorzitter van de Akker, met lichtbalk en cheque.
Alfa Foundation sponsort de heropenden Akker. Herald Aalderink en Couzijn Bos, voorzitter van de Akker, met lichtbalk en cheque. B.SCHOTMAN&

Sponsoring voor De Akker

ma 3 mei 2021

Christelijk boekenhuis De Akker te Vriezenveen had afgelopen winter een onverwachte meevaller. De Alfa Foundation heeft De Akker gesponsord door het schenken van een bijdrage voor een nieuwe lichtbak met weergave van naam en logo in verlichting aan de voorgevel.

De Alfa Foundation is een fonds binnen Alfa Accountants en Adviseurs, dat maatschappelijke goede doelen ondersteunt, waarbij medewerkers van Alfa Accountants & Adviseurs betrokken zijn. Per jaar wordt hiervoor door Alfa een budget beschikbaar gesteld waar medewerkers een beroep op kunnen doen. Herald Aalderink, bedrijfskundig adviseur bij Alfa Accountants en Adviseurs in Hoogeveen, heeft voor De Akker een aanvraag ingediend bij de Alfa Foundation. Deze aanvraag leidde tot toekenning van een cheque van 1.250 euro voor de aanschaf van de nieuwe lichtbak. Sinds eind april is Christelijk Boekenhuis De Akker weer open zonder afspraak en gedurende beide dagdelen, met een beperkt aantal bezoekers volgens RIVM richtlijnen. Na 4,5 maand sluiting zijn staf, bestuur en vrijwilligers uiteraard heel blij en dankbaar om weer voluit te kunnen werken en klanten te verwelkomen. De inzameling van houdbare producten voor Voedselbank Manna is weer terug naar De Akker. Gebruikte postzegels en prentbriefkaarten kunt u inleveren voor de zending. Openingstijden vindt u op de website www.akkerboek.nl. Bij de heropening hoort een vernieuwing en aanvulling in het assortiment vooral van boeken, tijdschriften en cadeau artikelen, onder andere van het Israël Producten Centrum. Voor de heropening van De Akker zijn drie extra aanbiedingen geldig, gedurende de komende twee weken: Verrukkelijke wijnen uit Israël van Segal, zowel wit als rood; Handvol Koren 2021; het bekende gezinsdagboek van de GZB met recepten, puzzels en zendingsinformatie. De gehele opbrengst komt ten goede aan de zending. Speciale moederdagpakketten in diverse prijsklassen, tijdschriften, sieraden en huidverzorgingsproducten. Ook de collectebonnen en collectemunten voor de Hervormde Kerken van Westerhaar en Vriezenveen en de Hersteld Hervormde Kerk in Vriezenveen zijn weer bij De Akker te verkrijgen.

Afbeelding
Afbeelding