Paragolf bij golfclub

vr 23 april 2021

Ben jij een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum en kun je staan, een paar passen lopen en met een stok zwaaien? Dan is golf misschien de sport voor jou.

Golfclub Hooge Graven Ommen is een moderne, gezellige vereniging met als motto gastvrijheid, spelplezier en saamhorigheid. De club wil mensen met een lichamelijke beperking in de gelegenheid stellen om ook de golfsport met plezier te beleven, zo nodig te leren. Daarom start men met revalidatiegolf, in samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met hulp van de Stichting Revalidatiegolf.


Open dag

Op woensdag 12 mei is er een open dag voor sporters met een beperking. Aanmelden voor deze gratis kennismakingsles kan tot uiterlijk 5 mei door een mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@hoogegraven.nl of te bellen naar 0529-455999 (optie 3). De club neemt vervolgens contact met je op om informatie uit te wisselen.

Hooge Graven heeft twee uitdagende golfbanen: een 9-holes kleine baan en een 18-holes grote baan. De club heeft tevens meerdere golfkarren (handicarts) voor golfers met een beperking en een sta-op buggy.