Twentse Snaaitocht wegens succes terug

di 20 april 2021

De Twentse Snaaitocht komt na twee volledig uitverkochte edities terug. Op zondag 25 april en dinsdag 27 april staan de vier deelnemende horecazaken weer voor de deelnemers klaar met verschillende overheerlijke (streek)gerechten.

Even de deur uit met het gezin voor een buitenactiviteit op een coronaproof wijze, dat is opnieuw de missie van De Twentse Snaaitocht.


Uitgestippelde route

In de voorgaande edities van de Twentse Snaaitocht legden de deelnemers aan de hand van een uitgestippelde route een tocht van 60 kilometer af langs vier horecazaken waar zij verschillende gerechten voorgeschoteld kregen. Dit allemaal vanuit de auto en uiteraard volgens de coronaregels.


Verwennerij

Op zondag 25 april verwennen Het Twents Steakhouse Noabers, Kulturhus ’t Trefpunt, Tante Stoof en Activiteitencentrum Het Punt een nieuwe groep mensen met dinertochten in verschillende tijdsloten.


Creatief

Deze autotocht zal uit dezelfde route bestaan als de snaaitocht van de afgelopen paasdagen. Zonder paasthema, maar de organisatie belooft minstens zo creatief te zijn. De Twentse Snaaitocht is een goede manier om het weekend af te sluiten en de nieuwe week te starten.


Exclusieve Koningsdageditie

Voor Koningsdag, op 27 april, hebben de vier horecazaken een nieuwe tocht uitgestippeld. Deze editie van de Twentse Snaaitocht zal geheel in het thema van Koningsdag zijn met een nieuwe reeks van leuke opdrachten die de deelnemers onderweg uitvoeren.


Enthousiaste berichten

Patricia Nijboer en Harriët van Het Punt vertellen: "Wij kregen zulke enthousiaste berichten over de Snaaitocht en ook de aanvragen voor een nieuwe tocht bleven binnenkomen. Aangezien de coronamaatregelen zijn verlengd, is dit natuurlijk een mooie manier Koningsdag toch nog verantwoord te vieren”.


Ticketverkoop gaat hard

Het publiek beaamt dit, want de ticketverkoop gaat hard. Om te voorkomen dat het te druk wordt, is er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar.



Verantwoord een Koningsdag met z'n allen vieren

Ga voor meer informatie over de Twentse Snaaitocht en tickets naar www.twentsesnaaitocht.nl.