Engbertsdijksvenen - foto Bert Broekhuizen
Engbertsdijksvenen - foto Bert Broekhuizen Bert Broekhuis

Fotowedstrijd ‘Eropuit’ nu al succes

di 20 april 2021

De onlangs gestarte fotowedstrijd ‘Eropuit’ heeft veel foto-inzendingen opgeleverd. Er zitten echt juweeltjes bij, waaruit blijkt dat Twenterand bulkt van talent en gevoel voor het maken van foto’s. Maar er kunnen nog steeds foto’s aangeleverd worden tot 21 mei.

Of je nu jong of oud bent, beginnend of gevorderd fotograaf, iedereen uit Twenterand wordt uitgedaagd om de mooiste ‘Eropuit!’-foto te maken en in te leveren. Eeuwige roem ligt in het verschiet in het digitale fotoalbum en uiteraard zullen de winnaars beloond worden met een prijs.


Hoe doe je mee?

Ga naar buiten en maak vóór 21 mei 2021 een foto van iets dat jou raakt in deze tijd van het jaar. Mail de foto naar contact@zorgsaamtwenterand.nl en deze wordt dan geplaatst in een album op de website.


Spelregels

Er zijn een aantal spelregels: Door deel te nemen gaat u automatisch akkoord met publicatie van de ingezonden foto op onze website en social mediakanalen; Vermeld bij het insturen van de foto’s of je naam wel / niet onder de foto genoemd mag worden; Er mogen géén personen gefotografeerd worden. Wel dieren, planten, landschappen, objecten en dergelijke; Meld ook uw telefoonnummer om te kunnen bellen als u in de prijzen valt; Maximaal 1 foto per persoon per week inzenden; Alleen foto’s die gemaakt zijn in de periode 22 maart – 21 mei 2021 komen in aanmerking voor een prijs. Foto’s die ouder zijn, worden alleen in het fotoalbum geplaatst; De fotowedstrijd is bedoeld voor inwoners van Twenterand. De foto’s mogen wel buiten Twenterand zijn gemaakt.


De jury

De juryleden voor deze fotowedstrijd zijn Daniëlle de Grave, Herman Pierik en Bert Broekhuis.

Alle drie ervaren amateurfotografen uit Twenterand. Daniëlle, Herman en Bert maken een eerste selectie uit alle ingezonden foto’s. Daaruit kiezen zij twee winnaars. Daarnaast mag het publiek uit die selectie ook nog een winnaar kiezen (publieksprijs). Stemmen kan vanaf 21 mei via de Facebook en Instagram pagina van ZorgSaam Twenterand.


De prijzen

De professionele fotografen uit Twenterand Stefan Schipper en Niek Erents hebben beide een geweldige prijs ter beschikking gesteld. Daarnaast geven ook de juryleden een mooie prijs weg.

De winnaars maken kans op de volgende prijzen: 1. een cadeaubon van Stefan Schipper; 2. een vergroting van uw winnende foto door Niek Erents (publieksprijs); 3. een workshop natuurfotografie gegeven door de juryleden.


Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 28 mei. Volg de fotowedstrijd Eropuit! via Facebook of Instagram (@zorgsaamtwenterand) of ga voor alle informatie en het fotoalbum naar www.zorgsaamtwenterand.nl/eropuit.