Fatqa award voor de Sleutel
Fatqa award voor de Sleutel

Sleutel wint award

di 13 april 2021

Christelijke School voor Speciaal Basisonderwijs de Sleutel in Vroomshoop heeft vol trots de Faqta-award 2020 voor de meest innovatieve school van Overijssel in ontvangst mogen nemen op dinsdag 6 april. De prijs is een promotiefilm van de school. Die is op woensdag 7 april opgenomen

De school werkt drie keer per week met Faqta met de lessen geschiedenis, aardrijkskunde en natuur. Doordat de onderwerpen bij de lessen tot de verbeelding van de leerlingen spreekt, is te zien dat iedereen op zijn eigen manier inzet toont en talent ontwikkelt. Waar bijvoorbeeld de ene leerling goed is in lezen, is een andere leerling weer heel creatief ingesteld en zo kunnen ze elkaar ondersteunen en versterken.


In de klas en online

Door coöperatieve werkvormen leren de kinderen om elkaar te helpen en met elkaar te overleggen. De school is klassikaal begonnen met de lessen van Faqta, maar inmiddels weten de leerlingen heel goed hun weg in de online omgeving te vinden. SBO de Sleutel is dan ook supertrots dat dit alles beloond wordt met een Faqta-award.


Promotiefilm

De prijs die bij deze award hoort is een promotiefilm van de school. De opnames van deze promotiefilm van SBO de Sleutel zijn inmiddels opgenomen en iedereen is heel benieuwd naar het resultaat.