Frisse look voor 65-jarige Toren

di 13 april 2021

In 2021 bestaat Weekblad De Toren 65 jaar. En een 65ste verjaardag, dat verdient een make-over. Daarom verschijnen De Toren en De Toren van Twenterand voortaan in een frisse lay-out.


Weekblad De Toren mag dit jaar vijfenzestig kaarsjes uitblazen en dus is het tijd voor een update. Beide edities hebben een make-over gekregen en worden voortaan gedrukt in een duidelijke en moderne lay-out. De websites van De Toren en De Toren van Twenterand hebben eveneens een nieuwe ‘look’ gekregen. Het aanleverportaal voor het nieuws, kerkdiensten, wedstrijdschema en agendaberichten is aangepast. Wij zijn benieuwd wat u van de nieuwe Toren vindt, laat het ons gerust weten.

Voor wie nieuwsberichten aanlevert via het aanleverportaal is er een kleine verandering, u dient namelijk eerst een account aan te maken om te kunnen inloggen. Als u hierover vragen heeft, kunt u contact opnemen met de redactie, 0523-263097 of redactie@detoren.net onder vermelding van ‘aanleverportaal’. Het blijft mogelijk om uw nieuwsberichten via de mail aan te leveren, maar wij prefereren dat u het portaal op de website gebruikt. Wij zijn altijd op zoek naar nieuws, heeft u een nieuwstip, meld het dan via whatsapp 06-30992860. Wilt u ons laten weten wat u van de nieuwe Toren vindt. Onderstaand de overige mogelijkheden om ons te bereiken: Redactie De Toren: redactie@detoren.net, 0523-263097. Redactie De Toren van Twenterand: redactie@detorenvantwenterand.net, 0546-209001.