Steeds meer mensen regelen hun dagelijkse bankzaken via internet of de Rabo App.
Steeds meer mensen regelen hun dagelijkse bankzaken via internet of de Rabo App. De Toren

"De weg online, de bank beweegt mee"

di 13 april 2021

Steeds meer klanten regelen hun bankzaken via internet of de Rabo App. De coronacrisis heeft dit type dienstverlening versterkt. Zo zag Rabobank het telefonisch contact de afgelopen maanden toenemen met 25 procent. Het chatcontact zelfs met 45 procent. “Rabobank beweegt mee met dienstverlening die past bij de vraag van vandaag”, vertelt Klaas Feenstra, directeur Rabobank Vaart en Vechtstreek. “De zelfredzaamheid van mensen is enorm toegenomen. En daar bewegen wij als bank in mee". Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, ING en ABN AMRO plaats voor de (gele) automaten van Geldmaat. Hierdoor zijn er binnenkort geen automaten meer binnen in onze kantoren aanwezig. Dit alles leidt ertoe dat steeds minder klanten een bankkantoor bezoeken. Feenstra: "Hierdoor is het niet meer passend en rendabel om nog drie kantoren open te houden. Daarom blijven onze kantoren in Ommen en Dalfsen gesloten en begroeten wij u vanaf heden van harte in de Heemserhoek, Hof van Otten 1 in Hardenberg". Kijk voor actuele informatie over onze kantoren op rabobank.nl/vvs. De locaties en openingstijden van de automaten van Geldmaat bij je in de buurt vind je op www.locatiewijzer.geldmaat.nl.


Mobiele Bankservice

Soms lukt het niet om op deze manier je bankzaken zelf te regelen of om daarvoor naar ons kantoor te komen. Om ook deze klanten goed te helpen, hebben we de Mobiele Bankservice. Onze mobiele medewerker Dagelijkse Bankzaken bezoekt hen in hun eigen vertrouwde omgeving en biedt praktische hulp. Zo helpen we elke klant op een manier die het beste bij hem of haar past. De Mobiele Bankservice is weer beschikbaar zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Meer weten of hulp nodig bij uw (online) bankzaken? Vrijwel alle dagelijkse bankzaken kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week online geregeld worden. Vind het antwoord op rabobank.nl of neem contact op met één van onze adviseurs via 0523-622622.