Afbeelding
G. Brokelman

Henk van der Kamp 45 jaar metselaar

vr 24 december 2021 Hardenberg

Donderdag 23 december vierde Henk van der Kamp, woonachtig in Baalderveld, met zijn collega’s het feit dat hij 45 jaar zijn werkzaamheden als metselaar uitvoerde en nu gaat genieten van zijn pensioen..

Het feestje met kerstborrel werd gevierd bij het bedrijf Bosscher Metselwerk aan de Elfde Wijk 34 a in Rheezerveen. Henk van der Kamp is de laatste acht jaar in dienst bij Sebo personeelsdiensten B.V. Balkbrug en werkt de laatste vier jaar bij Bosscher Metselwerken. “Henk is een echte vakman en een fijne en berouwbare medewerker en we hebben een fijne samenwerking met Bosscher Metselwerk”, vertelt Wilfred Kragt van Sebo Personeelsdiensten uit Balkbrug.

Na de Technische school in Hardenberg en een vervolg opleiding bij de streekschool in Emmen begon Henk op 17-jarige leeftijd de eerste bouwstenen. Hij was toen in dienst bij aannemersbedrijf Kampman. De nu 62 jarige bouwvakker bleef maar liefst 36 jaar werkzaam bij bouwbedrijf Kampman. Na het faillissement van bouwbedrijf Kampman kwam hij in dienst bij Sebo Personeelsdiensten en de laatste vier jaar was hij ‘vaste’ kracht bij Bosscher Metselwerk.

Afbeelding