Artikelen in deze editie

Op 1 januari 2022 neemt Wim van As, bekend als de ‘dokter met de vis’, afscheid na 36 jaar huisarts te zijn geweest in Hardenberg.

Medische diensten van 1 en 2 januari

Kerkdiensten van Oudejaarsdag 31 december

Vervolg van voorpagina

Tussen januari en april 2022 kunnen jongeren tussen de 14 en 26 jaar meedoen aan een gratis Young Leaders training georganiseerd door Talentenjacht.

Donderdag 23 december vierde Henk van der Kamp, woonachtig in Baalderveld, met zijn collega’s het feit dat hij 45 jaar zijn werkzaamheden als metselaar uitvoerde en nu gaat genieten van zijn pensioen..

Op woensdag 22 december heeft de fractie van de ChristenUnie Hardenberg Simone Hof als nieuwe fractievoorzitter gekozen.

Tijd

Extreem zachte lucht

Vrouw (68) wordtopgelicht via WhatsApp

GBLT stuurt aanslag belastingen

Online Open NK Poker

Lionsclub doneert cadeaus aan AZC

Start Sociale Coöperatie

Hartveilig werkt hard aan vervanging AED's

Zorgen over leerlingenvervoer

In Mariënberg is het uitbreidingsplan Marke III in Mariënberg volop in ontwikkeling.

Sportverkiezing Ommen naar maart 2022

Cursus rouwverwerking

Weekblad De Toren organiseert een wensactie voor de zorg.

Nieuwe busverbinding

Hardenberg geeft warmte

Bridge Combinatie Vechtdal met deelnemers van de bridgeclubs uit Dedemsvaart en Ommen donderdagavond 23 december haar wekelijkse digitale bridgedrive.

Nieuwe parkeren is actief

"Sneller en meer huurwoningen"

Sinds de eerste berichten over vorst staat de app van Harro Wassens niet stil. De voorzitter van ijsvereniging Sluis6/7 in Dedemsvaart kan het zich goed voorstellen. Ook bij hem begint het naar eigen zeggen te kriebelen zodra de winter zijn intrede doet.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg zijn afgelopen week akkoord gegaan met de overdracht van eigendom van de kleedruimten en de kantine op sportpark de Balk in Balkbrug aan de stichting accommodatie de Balk.

Voetbalvereniging Avereest heeft voor het seizoen 2021/2022 Rico Magsino gecontracteerd als trainer voor het eerste elftal.