Meer ruimte

di 14 december 2021

Voor mensen met een rollator of rolstoel is er meer ruimte gecreƫerd in de Van Dedemkerk aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart. Na een aantal verzoeken zijn aan de oost- en westzijde een aantal banken verwijderd en een aantal stoelen geplaatst. Deze zijn aangepast aan de aflopende vloer.


Muzikale kerst

De traditionele kerstzangavond met de christelijke muziekvereniging Jubal in Dedemsvaart samen met zang van de Cantorij op zondagavond 19 december in kerk De Antenne gaat niet door vanwege corona. In plaats daarvan is er gekozen voor een digitale muzikale avond zonder publiek dat verzorgd zal gaan worden door Jubal. Het orkest speelt die avond kerstmuziek voor jong en oud, zodat thuis van harte meegezongen kan worden. De digitale- uitzending begint om 19.00 uur via de site van de PKN kerk Dedemsvaart onder kopje kerkdienst- gemist De Antenne of via Kerdienstgemist.nl 



Afscheid

In de dienst van afgelopen zondag heeft de PKN-gemeente Dedemsvaart afscheid genomen van jongerenwerker Jorien Beunk, die onder meer nauw betrokken is geweest bij de Kings Kids diensten. De jongerenwerker heeft een nieuwe baan gevonden bij de Protestantse Gemeente Borne. Ze schetste haar afscheid van de gemeente in Dedemsvaart als een bijzonder en mooi moment. 



Sportman

"Trotse papa" schrijft Richard Kimmann op zijn Facebookpagina. De Dedemsvaarter verwijst daarmee naar zijn zoon Niek, Olympisch BMX kampioen van Tokio, die een van de drie genomineerden is voor de titel van Sportman van het Jaar. 

Ook baanwielrenner Harrie Lavreysen en Formule 1-coureur Max Verstappen zijn kanshebbers. De winnaars worden op woensdag 22 december bekendgemaakt op het Sportgala.