Afbeelding

Ontzorg de zorg met uw wens

wo 15 december 2021 Hardenberg

Ontzorg de zorg met uw wens

Sinds vorige week organiseert Weekblad De Toren een wensactie voor de zorg. Lezers kunnen wensen indienen waarmee ze er voor kunnen zorgen dat een zorgmedewerker wordt ontzorgd. Inmiddels zijn de eerste wensen aangedragen.

De Toren draagt de zorg een warm hart toe. Nu de zorgmedewerkers vanwege de pandemie al zo lang zoveel extra werk op hun bordje krijgen, vind De Toren het tijd hen, met hulp van de lezers, een hart onder de riem te steken. In het kader van het 65-jarig bestaan van de krant stelt De Toren 6.500 euro beschikbaar voor het in vervulling laten gaan van wensen waarmee de zorg kan worden ontzorgd. De lezers hebben de handschoen opgepakt en diverse wensen ingeleverd, onder meer om thuiszorgmedewerkers of een team van een afdeling van een zorginstelling in het zonnetje te zetten.

Heeft u een mooi idee waarmee u een zorgmedewerker of -instelling kunt ontzorgen, stuur dan ook een wens in. Omschrijf uw wens zo goed mogelijk en voor wie de wens bedoeld is. Vermeld ook naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres van zowel de ontvanger als de aanvrager. De ontvanger moet wel in de gemeente Hardenberg zijn gevestigd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Weekblad De Toren, 0523-263 097 of info@detoren.net.

U kunt uw wens tot vrijdag 31 december inleveren bij Weekblad De Toren, het InformatiePunt en bij boekhandel Heijink aan de Markt. Aanleveren via info@detoren.net kan ook. Welke wensen in vervulling gaan, wordt bekendgemaakt op 12 januari.