Schilderij Eerder-Achterbroek is te zien bij de expositie van Harry Soepenberg bij Heileuver.
Schilderij Eerder-Achterbroek is te zien bij de expositie van Harry Soepenberg bij Heileuver. Harry Soepenberg

Expositie Harry Soepenberg bij Heileuver

di 14 december 2021 Hardenberg

Heileuvers Schilderijenhuis heeft weer een pareltje uit het Vechtdal ontdekt; Harry Soepenberg uit Den Ham (Hardenberg, 1970) weet als geen anders ons prachtige Vecht- en Reestdal weer te geven in zijn sprekende schilderijen. 

Om de werking van het licht op kleur en licht-donker-contrast beter te leren zien, schildert hij ook graag buiten op locatie dit noemt men ‘plein-air’. Vlot en spontaan wordt er op een levendige manier geschilderd. Je waant je zo ín de buitenlucht. In 2018 en 2020 is Harry genomineerd  door de vakjury bij de open schilderswedstrijd; ‘like my painting ’en 100 jaar Jan Mankes.

Al dit mooi’s is te bewonderen/ te koop in Schilderijenhuis Kaasboerderij en Schilderijenhuis Heileuver, Dalmsholterdijk 17 in Dalmsholte gemeente Ommen. Op  zaterdag 18 december kan men in gesprek met de kunstenaar; van 11.00 tot 15.00 is Harry aanwezig. Hij brengt zijn verf en penselen mee dus je kunt de kunst nog even afkijken als hij aan het werk is. De expositie is te zien op ma, woe, don, vrij en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur tot eind februari. Meer op www.heileuver.nl