Afbeelding

Oudejaarsconcert met Everhard Zwart

di 14 december 2021 Ommen

Het concertjaar in de Willem Hendrik Zwart Hal wordt feestelijk afgesloten met een Oudejaarsconcert vol herkenning en mooie melodieën door organist Everhard Zwart. Het concert vindt plaats op donderdag 30 december om 15.00 uur aan de Grensweg 17 in Lemelerveld.

Everhard Zwart geniet internationaal grote bekendheid als organist door zijn stijlvolle uitvoering van de ‘Hollandse Koraalkunst’, met name de composities van zijn vader en grootvader, maar vooral door zijn virtuoze vertolking van vele grote composities uit de orgelliteratuur.

Het oudejaarsconcert kenmerk zich verder door een gezellige sfeer, oliebollen en prachtig orgelspel. Op het programma staat onder meer: Allegro-Adagio-Allegro (J.G. Walther), Scherzo (Aloys Claussman), Toccata (Theodore Dublois) en Psalmbewerking Psalm 91 (W.H. Zwart). Het volledige programma vindt u op: www.huetink-royalmusic.

De entree bedraagt 13,50 euro. Reserveren is verplicht en kan heel eenvoudig via 0572-371838, adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl. Tijdens het concert gelden de actuele RIVM-richtlijnen. U wordt verzocht een coronatoegangsbewijs (app of papier), ID-bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang. Concert onder voorbehoud.