Enkele kaartjes uit het Gramsberger Kwartetspel
Enkele kaartjes uit het Gramsberger Kwartetspel ProGram

Gramsberger Kwartetspel vliegt de deur uit

vr 10 december 2021 Hardenberg

Het Gramsberger Kwartetspel is een groot succes. De eerste oplage van 250 exemplaren was binnen de kortste keren uitverkocht, waarna Stichting ProGram er in allerijl nog 100 heeft bijbesteld. En ook die zijn al bijna weer op.

Een aantal heeft ProGram als relatiegeschenk weggegeven aan Zorgcentrum ’t Welgelegen, waar de bewoners in de verschillende huiskamers nu met elkaar kunnen kwartetten. Het zorgcentrum staat met een foto op een van de kaartjes van het thema gebouwen. Andere thema’s zijn de Vecht, kunstwerken, sportvoorzieningen, onderwijs, bijzondere objecten zoals de kindersteen, historische prenten en de activiteiten van ProGram.

Het kwartspel bestaat uit in totaal 40 kaartjes, die verpakt zijn in een leuk doosje. Het ontwerp is van Minke Meerholz, de jonge Gramsbergse die met haar partner Bas dit jaar is begonnen met haar eigen wenskaartenservice. Ze vond het heel leuk om in opdracht van ProGram het kwartspel vorm te geven. Verder hebben verschillende Gramsbergers belangeloos de fotografie verzorgd zoals Henk Bouwhuis en Marcel Kroes.

Het kwartetspel kost 6,50 euro. Zolang de voorraad strekt kan een spel worden besteld door een e-mail te sturen naar stichtingprogram@gmail.com.