Afbeelding

Fun Fitness

do 9 december 2021 Hardenberg

Sinds januari 2020 verzorgt sportvereniging LOVA lessen Fun Fitness in het dorpshuis van Linde. Fun Fitness is een work-out met een lagere intensiteit dan Steps, maar die wel degelijk uitdagend is.

Een Fun Fitnessles bestaat uit drie onderdelen: spierversterking & balans, cardio en flexibiliteit training. De deelnemers starten met oefeningen op en om een stoel, gaan daarna los met wat dansen en sluiten af met oefeningen op de mat. Bij de start van de activiteit, in januari 2020, waren de lessen meteen een groot succes met een mooie opkomst. Vanwege de komst van corona moest er vervolgens flink wat worden aangepast, maar de dames bleven enthousiast doorsporten. Online of in de zaal.

Na verloop van tijd stroomden sommige deelnemers door naar de Steps of gingen zelfs beide lessen doen. Ook kwam het voor dat dames van de Steps vanwege lichamelijke klachten de overstap naar de Fun Fitness maakten en zo nog lekker konden blijven sporten.

Het leuke aan Fun Fitness is dat het voor elk niveau sporter prima te doen is. Of je al jaren niet hebt gesport of al een tijdje bezig bent, het blijft leuk en uitdagend. De diversiteit in de lesopbouw speelt daar ook een grote rol in. Uiteindelijk houd jij sporten ook het beste vol als je er lol in hebt en dat hebben de deelnemers aan Fun Fitnesszeker.

Gratis proeflessen

Bij de Fun Fitnesslessen zijn nog mensen welkom die op een leuke, toegankelijke manier aan een fitter lijf willen werken. Voel jij je aangesproken? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor vier gratis proeflessen. Daarna besluit je of je wel of niet doorgaat met de les.

De lessen vinder normaliter plaats op dinsdag om 18.30 uur, maar zolang de avondlockdown nog geldt, zijn de lessen op woensdag om 15.00 uur. Bij LOVA is men blij dat sporten mogelijk blijft, want dat is zeker in deze tijd essentieel.