ma 6 december 2021

Mooie actie

De DMC maakt er, in samenwerking met de Promotie Stichting Dedemsvaart (PSD), een vrolijke boel van in Dedemsvaart in deze feestmaand december. Komende zaterdag 11 december wordt het publiek onder andere in stemming gebracht door het trio Concordia en de Zaakband, die vrolijke muziek in de winkelstraten zullen laten horen. Tegelijk houdt de DMC een kerstballenactie, waarbij het kopende publiek kans maakt op mooie prijzen. Klanten krijgen bij aankoop van een product bij de deelnemende winkelier een kaartje en daarop staat prijs of geen prijs. Hebben ze prijs dan kunnen ze naar een stand van de DMC bij de kerstboom aan de Marktstraat, waar ze een kerstbal kunnen kiezen, waarin een prijs verstopt zit. Elke betalende klant kan een 'kaartj'" trekken bij de kassa (Eén per kassabon). De DMC hoopt dat veel klanten zaterdag blij verrast zullen worden. 

Wensboom

Via de Wensboom bij de Baron in Dedemsvaart zijn al een paar wensen binnengekomen. "Maar er kan nog meer bij", lacht Michel van der Weide van de Stichting Dedemsvaart Events. De Stichting heeft de Wensboom dit jaar overgenomen en roept het publiek op de 'grote' herdenkingsboom te versieren met ballen, slingers en dergelijke. Tegelijk kan er een wens gedeponeerd worden in een brievenbus naast de mini-boom, die de Stichting na december hoopt te kunnen vervullen in samenwerking met Ondernemend Dedemsvaart. 

Koffie, koek en kaarten

In de Bibliotheek van Dedemsvaart in MFC de Baron, wordt donderdag 16 december, van 10.00 tot 12.00 uur de activiteit Koffie, koek en kaarten gehouden.

Er wordt een workshop online kaarten maken gehouden. Gezellig langskomen voor alleen Koffie en Koek mag ook. Je kunt je eigen tablet of laptop meenemen, maar je mag ook een tablet van de Bibliotheek gebruiken. Aanmelden kan via tel.nr. 0523-270271 of per e-mail via digipunt@bibliotheekhardenberg.nl.